Informatief Lezen

Ons aanbod: Wereldoriëntatie

Dansen

Dansen
Informatie Leeftijd: van 5 tot 9
  • in kleur
  • geïllustreerd
  • hardcover
  • 24 blz.
  • incl. woordenlijst
Dansen
Dansen

Dansen
De leesserie Dansen is speciaal geschreven voor jonge lezers. De vier boeken gaan over hiphop, klassiek ballet, jazzballet en tapdans. In elk leesboek staat informatie over de soort dans, geschikte danskleding en verschillende danspasjes (!)

Voor welke leerlingen is de leesserie Dansen geschikt?
De leesboeken zijn in de eerste plaats geschikt voor leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar om zélf te lezen. Daarnaast zijn de boeken geschikt om aan kleuters voor te lezen.

Uit welke boeken bestaat de leesserie Dansen?
Dansen bestaat uit de volgende boeken:
- Hiphop dansen
- Klassiek ballet
- Jazzballet
- Tapdansen


Voorbeeldbladzijden uit Hiphop dansen (klik rechts naast expand om te bladeren of klik op het boekje voor een vergroting):

 

Over Corona leesboeken
De leesserie Dansen is een Corona leesserie. Kenmerkend voor deze leesboeken zijn de uiteenlopende (informatieve) onderwerpen. Door de diversiteit is er voor elke leerling wel een geschikt boek. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het voortreffelijke taalgebruik. De boeken zijn uitstekend geschikt als voorbereiding op een spreekbeurt of werkstuk en bieden een mooie inleiding op een wereldoriënterend onderwerp. Bovendien zijn de leesboeken zeer rijk geïllustreerd.

Informatief lezen en woordenschatverrijking
De leerlingen zullen door de aansprekende onderwerpen geboeid raken en meer over een onderwerp willen weten. Gaandeweg breidt hun woordenschat zich uit. Veel woordenschat wordt immers door lezen verworven!
Juist bij taalzwakke leerlingen vergroot u de woordenschat door ze veel informatieve teksten, zoals Corona boeken, te laten lezen. Ook in de onderbouw kan de woordenschatontwikkeling met Corona leesboeken een boost krijgen door veel interactief voor te lezen en vragen te stellen.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055669301 DS101 Hiphop dansen 13.00
9789055669332 DS104 Tapdansen 13.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden