Informatief Lezen

Ons aanbod: Maatschappij

DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand - Tot 15/4/2018

DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand - Tot 15/4/2018
Informatie Leeftijd: van 4 tot 8
  • Kijken, leren, lezen.
  • Speciaal voor KLEUTERS en onderbouw een pakket informatieboeken als opstap naar technische en wetenschappelijke onderwerpen
  • 10 titels voor een speciale setprijs + 2 boeken gratis!
  • Speciaal voor scholen.
DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand - Tot 15/4/2018
DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand - Tot 15/4/2018
DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand - Tot 15/4/2018

DE KIJKDOOS
Pakket Jeugdboekenmaand 2018

Kijken, leren, lezen.
Speciaal voor KLEUTERS en onderbouw stelden Corona i.s.m. informatieflezen.be een pakket informatieboeken samen als opstap naar technische en wetenschappelijke onderwerpen.

Deze aanbieding bevat 10 titels voor een speciale setprijs én 2 boeken gratis!
Speciaal voor scholen.
Geldig tot 15 april 2018.

Niveau: Avi-E3 – 4-8 jaar

12 titels: Stroom, Met de tent, Scouting, Naar de bioscoop, Vlieg, Dino's, Ouder worden, Haar, De brandweer, De zee, Naar het ziekenhuis, Met het vliegtuig

 

1. Stroom
Als het donker is, doe je de lamp aan. De lamp krijgt stroom door een snoer. Dat zit in het stopcontact. Overal in huis lopen snoeren en zijn stopcontacten. Hoe komt de stroom in huis? En welke apparaten hebben stroom nodig? Je ziet en leest het in dit boekje.

2. Naar het ziekenhuis
In het ziekenhuis komen veel mensen. Ze gaan naar een arts. Of ze gaan bij iemand op bezoek. Soms moeten zieke mensen een paar nachten in het ziekenhuis blijven. Wil jij weten wat er in het ziekenhuis gebeurt? Kijk dan in dit boek. 

3. Met het vliegtuig
Wil je naar een ver land? Dan kun je met het vliegtuig gaan. Een vliegtuig vertrekt van het vliegveld. Als je met het vliegtuig reist, heb je een kaart nodig. In de vertrekhal geef je je koffer af, want die gaat apart het vliegtuig in. Wil je weten hoe reizen met een vliegtuig gaat? Kijk dan in dit boekje. 

4. Ouder worden
Een baby heeft veel verzorging nodig. Oudere kinderen kunnen steeds meer zelf. Wie 18 jaar wordt, is volwassen en gaat voor zichzelf zorgen. Ook volwassenen worden ouder. Vaak worden ze vader of moeder. En daarna misschien opa of oma. Heel oude mensen hebben vaak weer verzorging nodig. Bijvoorbeeld verzorging door hun kinderen. 

5. Met de tent
Veel mensen vinden het leuk om in hun vakantie te gaan kamperen. Ze gaan met de tent naar een camping. In een tent slaap je vaak op een luchtbed. Douches en wc’s zijn in een apart gebouw. Op de camping speel je veel buiten. Daardoor maak je meestal snel vriendjes. Wil je meer weten over kamperen met een tent? Kijk dan in dit boekje.

6. Scouting
Op scouting speel je veel, meestal buiten. Je bouwt een hut, loopt een speurtocht en doet allerlei spelletjes. Je leert er ook veel. Bijvoorbeeld hoe je knopen maakt of een telefoon van blikjes. Je ontdekt welke dieren in het bos leven en hoe hun sporen eruitzien. Maar samen plezier maken is het belangrijkste! Wil je meer weten over scouting? Lees dan dit boekje.

7. Haar
Haren groeien bijna overal op je lijf, maar vooral op je hoofd. Mannen hebben ook haar op hun kin en bovenlip. Iedereen heeft ander haar. Als haren zijn uitgegroeid, vallen ze uit je hoofd. Wil je weten hoe lang je haar kan worden en waarom sommige mensen kaal zijn? Kijk en lees dan in dit boek. 

8. Naar de bioscoop
Naar de bioscoop gaan is leuk en spannend. Je ziet een film op een groot scherm. Het is donker in de zaal en het geluid staat hard. Vaak krijg je wat lekkers bij de film. Wil je meer weten over de bioscoop? Bijvoorbeeld wat de beste plek in de zaal is of hoe de film start? Kijk dan snel in dit boekje.

9. Dino’s
Lang, heel lang geleden waren er nog geen mensen. Het was de tijd van de dinosaurussen. Dino’s zagen er allemaal anders uit. Er waren dino’s met gevaarlijke klauwen en een grote bek met scherpe tanden. Andere dino’s hadden hoorns, platen of stekels op hun lijf. Daarmee konden ze andere dino’s aanvallen en zichzelf beschermen. Kijk gauw in dit boek en wordt een echte dino-kenner! 

10. De brandweer
Is er brand? Bel 1-1-2! De brandweer komt er dan snel aan. Bij de brandweer werken mannen en vrouwen. Ze blussen branden, helpen bij ongelukken en redden dieren in nood. Misschien wil je later zelf bij de brandweer. In dit boekje kun je lezen hoe dat gaat en wat de brandweer allemaal kan en doet. 

11. Vlieg
Vooral in de zomer zie je veel vliegen. Meestal buiten, maar soms ook in huis. Een vlieg kan op ramen en over het plafond lopen. Hoe doet hij dat? Waarom wrijft een vlieg zo vaak in zijn pootjes? Waarom ontsnapt hij altijd als je hem wilt vangen? En wat kun je doen als je last van vliegen hebt? Lees en bekijk dit boekje en je weet alles over vliegen! 

12. De zee
De zee is heel groot. Er varen allerlei schepen op. Langs de zee ligt het strand. Veel mensen vinden het leuk om daar naartoe te gaan. Wil je meer weten over de zee en over de golven? Wil je weten waar schelpen vandaan komen en welke dieren er in en bij de zee leven? Kijk dan gauw in dit boekje.

 

De Jeugdboekenmaand is een campagne van http://www.iedereenleest.be

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
DNPKYK0A0 DE KIJKDOOS - Pakket Jeugdboekenmaand 2018 - Geldig tot 15 april 2018. 180.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden