Informatief Lezen

Ons aanbod: Maatschappij

Wereld vol feesten

Wereld vol feesten
Informatie Leeftijd: van 5 tot 7

Deze serie laat kinderen kennismaken met een aantal feesten die in verschillende delen van de wereld gevierd worden. De kinderen leren dat sommige feesten een godsdienstige achtergrond hebben en dat andere feesten weer worden gevierd vanwege belangrijke mensen die hebben geleefd. Ook wordt uitgelegd hoe de feesten worden gevierd, en waarom ze zo worden gevierd. Deze serie maakt kinderen bewust van de feesten die ze vieren!

 

 

Ramadan en Suikerfeest
Wanneer kunnen mensen eten tijdens de Ramadan? Lees in dit boek over de Ramadan en het Suikerfeest.

De boeken in de serie Wereld vol feesten! laten kinderen kennismaken met een aantal feesten die over de hele wereld bekend zijn. Met eenvoudige teksten en prachtige foto’s wordt laten zien hoe de feesten over de hele wereld worden gevierd. In Ramadan en Suikerfeest leren kinderen wat er tijdens de Ramadan gebeurt en waarom het Suikerfeest tegenwoordig gevierd wordt.

 

Kerstmis
Wat zingen mensen als het Kerstmis is? Lees dit boek om te ontdekken op welke manieren Kerstmis wordt gevierd.

De boeken in de serie Wereld vol feesten! laten kinderen kennismaken met een aantal feesten die over de hele wereld bekend zijn. Met eenvoudige teksten en prachtige foto’s wordt laten zien hoe de feesten over de hele wereld worden gevierd. In Kerstmis leren de kinderen meer over de geboorte van Jezus en waarom Kerstmis tegenwoordig gevierd wordt.

Chinees Nieuwjaar
Welke kleur brengt volgens Chinezen geluk? In dit boek lees je over de verschillende manieren waarop het Chinese Nieuwjaar wordt gevierd.

De boeken in de serie Wereld vol feesten! laten kinderen kennismaken met een aantal feesten die over de hele wereld bekend zijn. Met eenvoudige teksten en prachtige foto’s wordt laten zien hoe de feesten over de hele wereld worden gevierd. In Chinees Nieuwjaar leren kinderen hoe Chinezen in China, Taiwan en in andere Chinese gemeenschappen op de wereld het Chinese Nieuwjaar vieren.


Divali
Wat doen mensen op Divali? In dit boek lees je over de verschillende manieren waarop Divali wordt gevierd.

De boeken in de serie Wereld vol feesten! laten kinderen kennismaken met een aantal feesten die over de hele wereld bekend zijn. Met eenvoudige teksten en prachtige foto’s wordt laten zien hoe de feesten over de hele wereld worden gevierd. In Divali - Lichtfeest lezen de kinderen het verhaal van Rama en Sita, en komen ze te weten waarom Divali tegenwoordig . Ook komen ze te weten waarom Divali tegenwoordig nog wordt gevierd.
 
 
Chanoeka
Waarom steken mensen kaarsen aan op Chanoeka? In dit boek kun je lezen op welke manieren Chanoeka wordt gevierd.

De boeken in de serie Wereld vol feesten! laten kinderen kennismaken met een aantal feesten die over de hele wereld bekend zijn. Met eenvoudige teksten en prachtige foto’s wordt laten zien hoe de feesten over de hele wereld worden gevierd. In Chanoeka leren kinderen meer over Chanoeka en waarom dit feest tegenwoordig, ook in ons land, wordt gevierd.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789461751959 PRB192 Kerstmis 11.00
9789461751966 PRB193 Chinees Nieuwjaar 11.00
9789461751973 PRB194 Divali 11.00
9789461751980 PRB195 Ramadan en Suikerfeest 11.00
9789461751997 PRB196 Chanoeka 11.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden