Informatief Lezen

Ons aanbod: Maatschappij

Prikbord Plus+

Prikbord Plus+
Informatie Leeftijd: van 5 tot 8

Prikbord Plus+ is een uitstekend hulpmiddel om kinderen kennis te laten maken met diverse onderwerpen.
Deze grote boeken behandelen de onderwerpen uit een reeds verschenen Prikbord serie.
Door de onderwerpen te bundelen in één boek worden kinderen gestimuleerd om over de verschillende onderwerpen na te denken en deze te vergelijken.

 

Alles over het weer
Het weer laat jonge lezers kennismaken met de verschillende weertypen die op de Aarde voorkomen. Lezers komen meer te weten over de atmosfeer, de seizoenen, stormen, de wind en de Zon. Dit boek behandelt niet alleen deze belangrijke wetenschappelijke begrippen, maar stimuleert ook het zelfstandig nadenken over hoe het weer bestudeerd, voorspeld en begrepen kan worden.

Help de natuur en het milieu
Help de natuur en het milieu laat zien op welke manieren kinderen het milieu elke dag kunnen helpen. Kinderen leren hoe ze op een eenvoudige manier zorgvuldig met de natuur kunnen omgaan, water kunnen besparen, afval kunnen opruimen, en kunnen bijdragen aan hergebruik en recycling.

Materialen
Materialen vergelijken laat jonge lezers kennismaken met de eigenschappen, de herkomst en de gebruiksmogelijkheden van veel verschillende materialen. Lezers komen te weten waar materialen van gemaakt zijn en hoe de verschillende materialen kunnen veranderen. Dit boek behandelt niet alleen deze belangrijke wetenschappelijke begrippen, maar stimuleert ook het zelfstandig nadenken over hoe verschillende materialen kunnen worden vergeleken, of over hoe ze van elkaar verschillen.

Omgaan met geld
Omgaan met geld laat kinderen kennismaken met de begrippen geld, wisselen, goederen en diensten, en de verschillen daarin in diverse landen. De lezers leren hoe de verschillende volken op de wereld geld verdienen, sparen en uitgeven. Duidelijke afbeeldingen tonen de diverse soorten geld van landen over de hele wereld.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055668380 PRB06P Alles over het weer 14.00
9789055668397 PRB07P Materialen 14.00
9789055668403 PRB01P Natuur en milieu 14.00
9789055668410 PRB03P Omgaan met geld 14.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden