Informatief Lezen

Ons aanbod: Creatief (PO+MO)

MANGA, Hoe teken ik

MANGA, Hoe teken ik
Informatie Leeftijd: van 10 tot 14
MANGA, Hoe teken ik
MANGA, Hoe teken ik
MANGA, Hoe teken ik

In de boeken in deze reeks wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zelf strips in de populaire MANGA stijl kunt tekenen.

 

Dieren

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga dieren, van snoezepoezen tot wilde dieren als wolven, leeuwen en dinosaurrussen. Uitgelegd wordt hoe je je dieren vriendelijk of juist gevaarlijker kunt maken door iets aan hun uiterlijk te veranderen, en ze in verschillende actie houdingen te tekenen.

 

Helden en schurken

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van hoofden en gezichten van manga figuren - zowel heldhaftige jongens en meisjes als slechteriken. Ontdek zelf hoe eenvoudige veranderingen in een gezicht een vrolijk, vriendelijk persoon kunnen veranderen in gemeen personage, en een onschuldige schoonheid in een sluwe intrigante.

 

Mannelijke actiefiguren

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga mannen en jongens in allerlei dramatische acties en houdingen. Uitgelegd wordt hoe je je tekening een driedimensionaal effect kunt geven, en hoe je beweging kunt suggereren in je tekeningen.

Stap-voor-stap aanwijzingen loodsen je door het proces van ruwe schets naar ingekleurde illustratie, met als resultaat dat je zelf mannelijke actiefiguren kunt tekenen en de unieke MANGA-stijl.

 

Vrouwelijke actiefiguren

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga vrouwen en meisjes in allerlei dramatische acties en houdingen. Uitgelegd wordt hoe je je tekeningen een driedimansionaal effect kunt geven, hoe je beweging kunt suggereren in je tekeningen.

Stap-voor-stap aanwijzingen loodsen je door het proces van ruwe schets naar ingekleurde illustratie, met als resultaat dat je zelf vrouwelijke actiefiguren kunt tekenen in de unieke MANGA-stijl.

 

Robotten

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga robots en mechas, van de indrukwekkende reuzenrobot die zo groot is als een wolkenkrabber tot de zwaar bewapende X-O-Dus, uitgerust met dodelijke wapens. Uitgelegd wordt hoe je zelf een robot kunt ontwerpen, door inspiratie te halen uit alledaagse voorwerpen.


Monsters

In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga monsters. Behandeld wordt een groot scala aan monsters, van de draken, centauren en weerwolven uit legenden, tot buitenaardse wezens. Uitgelegd wordt dat je inspiratie op kunt doen voor je monsters door de kenmerken van verschillende echte dieren met elkaar te combineren.

 

 

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055662234 MG301 Mannelijke actiefiguren 7.00
9789055662241 MG302 Vrouwelijke actiefiguren 7.00
9789055662258 MG303 Robotten 7.00
9789055662265 MG304 Dieren 7.00
9789055662272 MG305 Monsters 7.00
9789055662289 MG306 Helden & schurken 7.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden