Informatief Lezen

Ons aanbod: Creatief (PO+MO)

Kijk op kunst

Kijk op kunst
Informatie Leeftijd: van 8 tot 12

In deze serie maken jonge lezers kennis met het werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten.Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl of techniek. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, mozaek, schilderij of ander kunstwerk kunt maken.

Dieren
In Dieren maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien wordt aangereikt om zelf een Picasso-object, een oerwoudcollage in de stijl van Henri Rousseau of een beeldje van klei naar het Uiltje van Henry Moore te maken.
Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl, techniek of medium. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, collage, mozaek of ander kunstwerk kunt maken.
 

Landschappen
In Landschappen maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. In dit boek wordt uitgelegd hoe je zelf een landschap in de stijl van Van Gogh kunt maken, hoe je kunt experimenteren met licht en kleur om te schilderen als Monet, en hoe je stoffen kunt gebruiken om een landschap in de stijl van Kandinsky te maken.
 

Mensen
In Mensen maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars, met hun werkwijze en met het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien worden ideen aangereikt om bijvoorbeeld een zelfportret te maken in de stijl van Van Gogh, een karikatuur in de stijl van Monet of een beeldje van een kop in de stijl van Picasso.
 

Sport & Vrije Tijd
In Sport en Vrije Tijd maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. Bovendien wordt aangereikt om zelf een surrealistische voetballer naar voorbeeld van Dali, een ballerina naar voorbeeld van Degas of een mobile in de stijl van Seurat te maken.
Aan de hand van een beroemd kunstwerk maak je kennis met een bepaalde stijl, techniek of medium. Je leert stap voor stap hoe je zelf een beeldje, collage, mozaek of ander kunstwerk kunt maken.
 

Stillevens
In Stillevens maken jonge lezers kennis met werk van beroemde kunstenaars en met hun werkwijze en het materiaal dat ze gebruikten. In dit boek wordt uitgelegd hoe je zelf een stilleven in de stijl van Picasso kunt maken, of een beeldhouwwerk in de stijl van Henry Moore, en uitgelegd wordt hoe Czanne te werk ging.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789054954774 KIJK201 Stillevens 13.00
9789054954781 KIJK202 Dieren 13.00
9789054954996 KIJK203 Sport & Vrije Tijd 13.00
9789054954989 KIJK204 Landschappen 13.00
9789054956303 KIJK205 Mensen 13.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden