Informatief Lezen

Ons aanbod: Creatief (PO+MO)

Aardrijkskunde met Plezier

Aardrijkskunde met Plezier
Informatie Leeftijd: van 8 tot 14
Aardrijkskunde met Plezier

Bergen en onze bewegende aarde
In Bergen en onze bewegende aarde worden aan de hand van allerlei proefjes en onderzoekjes de structuur van onze wereld en de krachten die het land vormgeven bekeken. De jonge aardrijkskundige maakt bijvoorbeeld een legpuzzel van de continenten, bouwt een breukdal na en maakt zelf een gletsjer. Dank zij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren. Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.

UITVERKOCHT

Kaarten en Plattegronden
In Kaarten en plattegronden wordt aan de hand van allerlei projecten, modellen en leuke proefjes en onderzoekjes de wereld van de kaarten en plattegronden verkend. De jonge aardrijkskundige maakt bijvoorbeeld een doolhofspel, leert hoe je bergen in kaart brengt en bouwt een schaalmodel van straten. Dank zij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren. Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.

Mensen
In Mensen en Plaatsen wordt aan de hand van allerlei proefjes en onderzoekjes bekeken waar en hoe mensen leven en werken. De jonge aardrijkskundige stippelt bijvoorbeeld zelf een route uit, leert hoe papier gerecycled wordt en kijkt hoe huizen in allerlei delen van de wereld worden gebouwd, aangepast aan het klimaat. Dankzij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren.

UITVERKOCHT

Voedsel
In Voedsel en Landbouw wordt aan de hand van allerlei proefjes en onderzoekjes bekeken waar ons voedsel vandaan komt. De jonge aardrijkskundige bestudeert wat er leeft in de grond, maakt een spel over de landbouw en leert zelf terrassen aanleggen om erosie tegen te gaan. Dankzij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren. Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.

UITVERKOCHT

Ecosystemen
In Ecosystemen wordt aan de hand van allerlei proefjes en onderzoekjes onderzocht wat ecosystemen zijn en hoe ze werken. De jonge aardrijkskundige maakt bijvoorbeeld een voedselweb, bestudeert hoe vervuiling invloed heeft op kwetsbare planten en stelt een mini-regenwoud samen. Dank zij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren. Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.

UITVERKOCHT

Rivieren en zeeën
In Rivieren en zeeën wordt aan de hand van allerlei proefjes en onderzoekjes onderzocht hoe het water in rivieren en oceanen het land vorm geeft. De jonge aardrijkskundige maakt bijvoorbeeld een waterkringloop, brengt de loop van een lange rivier in kaart en laat zelf een stalactiet ontstaan. Dank zij de vele leuke projecten om zelf te doen, handige tips en duidelijke tekst zal dit boek de jonge onderzoeker zowel informeren als inspireren. Behalve kleurrijke illustraties bevat het boek tevens een verklarende woordenlijst en een register.

UITVERKOCHT


 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789054955764 AMP201 Kaarten en Plattegronden 13.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden