Informatief Lezen

Ons aanbod: Biologie

Mijn Eerste Docu-boek - Onder de loep

Mijn Eerste Docu-boek - Onder de loep
Informatie Leeftijd: van 7 tot 9
  • uit de serie: Mijn Eerste Docu-boek
  • thema: Dieren en Planten
  • je leert over lichaamsdelen van allerlei groepen dieren
  • Er wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen

Lichaamsdelen van Zoogdieren
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van zoogdieren.

Lichaamsdelen van Vogels
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van vogels.

Lichaamsdelen van Reptielen
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van reptielen.

Lichaamsdelen van Insecten en andere Minidieren
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van insecten.

Lichaamsdelen van Vissen
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van vissen.

Lichaamsdelen van Amfibieën
In de serie Onder de loep leer je veel over de lichaamsdelen van allerlei groepen dieren. In elk boek wordt uitgelegd hoe de verschillende lichaamsdelen eruitzien en waar ze voor dienen. Je leest en ziet ook hoe lichaamsdelen verschillen tussen diersoorten en hoe ze nodig zijn om te overleven. Dit boek gaat over lichaamsdelen van amfibieën.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789461754660 CNBMED188 Lichaamsdelen van Zoogdieren 13.95
9789461754677 CNBMED189 Lichaamsdelen van Vogels 13.95
9789461754684 CNBMED190 Lichaamsdelen van Reptielen 13.95
9789461754691 CNBMED191 Lichaamsdelen van Insecten en andere Minidieren 13.95
9789461754707 CNBMED192 Lichaamsdelen van Vissen 13.95
9789461754714 CNBMED193 Lichaamsdelen van Amfibieën 13.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden