Informatief Lezen

Ons aanbod: Biologie

Oog in oog met...

Oog in oog met...
Informatie Leeftijd: van 9 tot 13
  • Eigentijds opgemaakt en met veel kleurenfoto's
  • Met harde kaft
  • Veel interessante feiten en records
  • Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en op te zoeken in de woordenlijst
  • Ook aandacht voor uitgestorven dieren (dinosauriërs) en mythische dieren (draken)
Oog in oog met...
Oog in oog met...
Oog in oog met...

Neem een duik in de diepe donkere zee en maak kennis met woeste haaien.
Of ga terug in de tijd en ontdek de verhalen over machtige draken, van de gevaarlijke draken uit het westen tot de gelukbrengende draken uit het oosten.
Ook nieuwsgierig geworden?

Krokodillen
Maak kennis met krokodillen en hun nauwe verwanten: alligators, kaaimannen en gavialen. Lees hoe deze roofdieren jagen en eten, hoe ze jongen krijgen en met welke bedreigingen ze te maken hebben. Prachtige illustraties en foto's geven je een kijkje in het leven van deze schitterende dieren.

Pooldieren
Maak kennis met de verbazingwekkende dieren die overleven in de meest onherbergzame delen van de wereld: de poolgebieden. IJsberen, pinguïns, robben, orka’s, Groenlandse haaien en sneeuwuilen hebben te maken met huilende sneeuwstormen en temperaturen ver onder het vriespunt. Prachtige illustraties en foto’s geven je een kijkje in het leven van deze schitterende dieren.

Reptielen
Ga de boeiende wereld van de reptielen binnen. Kijk hoe ze op hun buik kronkelen en glijden. Ontdek hoe sommige reptielen vliegen, over het water lopen, van kleur veranderen en zich tegen gevaarlijke roofdieren beschermen. Pas op voor reptielen die een dodelijk gif inspuiten of hun prooien wurgen!

Walvissen
Duik onder water en maak kennis met de reuzen van de oceaan – walvissen. Ontdek de verschillende soorten walvissen, van de enorme blauwe vinvis tot de krachtige orka. Lees hoe deze zeezoogdieren jagen, zwemmen, vechten en communiceren. Prachtige illustraties en foto’s geven je een kijkje in het leven van deze schitterende dieren.

Wolven
Wolven boeien mensen al duizenden jaren. In dit boek lees je over de verschillende soorten wolven, hoe ze zich gedragen en hoe hun toekomst eruitziet. Prachtige illustraties en foto’s geven je een kijkje in het leven van deze schitterende dieren.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055669974 Krokodillen 14.00
9789055669998 Pooldieren 14.00
9789055669950 Reptielen 14.00
9789055669967 Walvissen 14.00
9789055669929 Wolven 14.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden