Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

lees & weet meer: Dit is Elektriciteit!

lees & weet meer: Dit is Elektriciteit!
Informatie Leeftijd: van 7 tot 10
  • uit de serie 'Lees & Weet meer'
  • in kleur
  • geïllustreerd
  • hardcover
  • 32 pagina's
lees & weet meer: Dit is Elektriciteit!
lees & weet meer: Dit is Elektriciteit!

Dit is Elektriciteit!
Boeken in de serie Dit is Elektriciteit! willen je nieuwsgierig maken naar allerlei onderwerpen rond het thema elektriciteit. Waarvoor gebruiken we geleiders en isolatoren? Hoe werkt een stroomkring? Welke verschillende typen batterijen zijn er?

Voor welke leerlingen is de leesserie Dit is Elekriciteit geschikt?
De leesboeken zijn geschikt voor leerlingen van het 2de en het 3de leerjaar..


Uit welke boeken bestaat de leesserie Het leven in...?
De leesserie bestaat uit de volgende boeken:

Batterijen
Wat is een batterij? Hoe werkt een batterij? Waar is een batterij van gemaakt? Boeken in de serie Dit is elektriciteit! willen je nieuwsgierig maken naar allerlei onderwerpen rond het thema elektriciteit. Dit boek gaat over batterijen. Wat zijn batterijen? Hoe werken ze? Welke verschillende types heb je? Hoe gebruik je ze? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto's en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over batterijen en over elektriciteit.

Een stroomkring maken UITVERKOCHT!
Wat is een stroomkring? Wat zijn componenten? Hoe werkt een schakelaar? Boeken in de serie Dit is elektriciteit! willen je nieuwsgierig maken naar allerlei onderwerpen rond het thema elektriciteit. Dit boek gaat over stroomkringen, ook wel schakelingen genoemd. Wat zijn stroomkringen? Waar gebruiken we ze bij? Hoe werkt een stroomkring? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto's en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over stroomkringen en elektriciteit.

Elektriciteit gebruiken
Wat is elektriciteit? Waarom heb je elektriciteit nodig? Hoe komt de elektriciteit jouw huis binnen? Boeken in de serie Dit is elektriciteit! willen je nieuwsgierig maken naar allerlei onderwerpen rond het thema elektriciteit. Dit boek gaat over elektriciteit in het algemeen. Wat is elektriciteit? Hoe werkt het? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto's en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over het gebruiken van elektriciteit.

Geleiders en Isolatoren
Wat is een geleider? Wat is een isolator? Hoe gebruik je een geleider en een isolator? Boeken in de serie Dit is elektriciteit! willen je nieuwsgierig maken naar allerlei onderwerpen rond het thema elektriciteit. Dit boek gaat over geleiders en isolatoren. Wat zijn dat en waarvoor gebruiken we ze? Het boek is speciaal voor jou geschreven. De zinnen zijn kort en duidelijk. De foto's en tekeningen zijn leuk en herkenbaar. Door dit boek leer je veel over geleiders en isolatoren en elektriciteit.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055668595 Batterijen 12.00
9789055667956 Elektriciteit gebruiken 12.00
9789055668601 Geleiders en isolatoren 12.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden