Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Seizoenen

Seizoenen
Informatie Leeftijd: van 6 tot 9
Seizoenen
Seizoenen

Winter

Winter, wat wil dat zeggen? Waarom worden 's winters de dagen korter en kouder? Welke feesten worden er 's winters gevierd? Hoe overleven dieren de winterse kou?

In dit boek vind je op al deze en nog veel meer vragen antwoord. Er staan mooie plaatjes en foto's in, winterverhalen en proefjes en ideen om zelf wintertekeningen te maken. Het is een ideaal boek om jonge lezers kennis te laten maken met het mooie seizoen van de winter.

Lente

Wat is lente? Waarom is het de tijd voor babydieren en nieuwe planten? Hoe wordt de lente gevierd in de wereld? Waar kunnen we naar uitkijken als de lente komt?

In dit boek vind je op al deze en nog veel meer vragen antwoord. Er staan mooie plaatjes en foto's in, lenteverhalen en proefjes en ideen om zelf lentetekeningen te maken. Het is een ideaal boek om jonge lezers kennis te laten maken met het mooie seizoen van de lente.

Zomer

Zomer, wat is dat? Waarom zijn zomerse dagen langer en warmer? Hoe wordt de zomer gevierd in de wereld? Hoe kunnen we veilig genieten van de warmte van de zomer?

In dit boek vind je op al deze en nog veel meer vragen antwoord. Er staan mooie plaatjes en foto's in,zomerverhalen en proefjes en ideen om zelf zomertekeningen te maken. Het is een ideaal boek om jonge lezers kennis te laten maken met het mooie seizoen van de zomer.

Herfst • uitverkocht!

Herfst, wat is dat? Waarom verkleuren de blaadjes aan de bomen in de herfst en vallen ze naar beneden? Welke feesten worden er in de herfst gevierd? Hoe bereiden planten en dieren zich voor op de winter die eraan komt?

In dit boek vind je op al deze en nog veel meer vragen antwoord. Er staan mooie plaatjes en foto's in, winterverhalen en proefjes en ideen om zelf herfsttekeningen te maken. Het is een ideaal boek om jonge lezers kennis te laten maken met het mooie seizoen van de herfst.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055662326 SZ102 Winter 12.00
9789055662333 SZ103 Lente 12.00
9789055662340 SZ104 Zomer 12.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden