Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Natuur Ontdekken

Natuur Ontdekken
Informatie Leeftijd: van 10 tot 14

In deze serie wordt op eenvoudige en originele wijze verteld over de wereld van de natuur. Met eenvoudige experimenten en proeven leert de jonge onderzoeker allerlei natuurverschijnselen na te bootsen en zodoende beter te begrijpen. De levendige tekst is eenvoudig en duidelijk, en moeilijke woorden of begrippen worden uitgelegd in een verklarende woordenlijst achter in het boek.

 

Rivieren, vijvers en de kust
In Rivieren, vijvers en de kust wordt op eenvoudige en originele wijze verteld over de wereld van de natuur. Dit boek is verdeeld in drie hoofdstukken, waarbij de lezer kennis maakt met de verschillende waterwerelden. Met eenvoudige experimenten en proeven leert de jonge onderzoeker een mini-rivier na te bootsen, en alles over het verborgen leven in een getijdepoel.

De Tuin
In De tuin wordt op eenvoudige en originele wijze verteld over het leven in de tuin. Door middel van eenvoudige experimenten ontdekt de jonge onderzoeker hoe je een wormentuin kunt maken, een mierenkaart kunt tekenen, hoe je vogels met broodkruimels naar je tuin kunt lokken en wat planten nodig hebben om te groeien. Aan het slot is de jonge wetenschapper van alles aan de weet gekomen over het planten- en dierenleven in de tuin.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789054954088 NO202 Rivieren, vijvers en de kust 13.00
9789054954095 NO203 de Tuin 13.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden