Informatief Lezen

Ons aanbod: Techniek

Vliegmachines

Vliegmachines
Informatie Leeftijd: van 8 tot 12
  • Doos bevat materiaal voor 5 vliegtuigen en een boek
  • Leerkrachten 3de graad: dit is pure technologische opvoeding!

Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Welke verschillende soorten vliegmachines bestaan er? Wanneer ontstond de helikopter?  Vliegen spreekt tot de verbeelding van kleine (en grote) kinderen. Met Vliegmachines ontdekken ze hoe aerodynamica werkt en kunnen ze de theorie meteen uittesten in praktijk! 

Deze unieke box bevat het nodige materiaal om zelf vijf modellen uit balsa en papier te bouwen. Het boek bevat duidelijke instructies om de vliegtuigen te bouwen en legt uit hoe ze werken. Een overzichtelijke tijdlijn doorheen het boek focust op de hoogtepunten uit de vlieggeschiedenis. En in het pilotenlogboek achteraan, kunnen jonge vliegtuigbouwers en piloten hun vluchten bijhouden.


 

Jihaaa! Ik ben er gewoon gek op en mocht ik dit nu als kind in mijn handen krijgen dan zag je mij een hele tijd niet meer.  Ik vloog weg in de tijd met deze boekendoos. "Vliegmachines" is opnieuw zo'n prachtige 'ontdekdoos.' De doos bevat een ingenaaid boek over vliegmachines en alle vliegprincipes, dit alles helder en eenvoudig uitgelegd op maat voor de jonge weetgierige gepassioneerde vliegtuigbouwer. Na een inleiding waarbij de voornaamste vliegprincipes worden uitgelegd krijg je een overzicht over hoe het boek werkt. Heerlijk toch? "Hoe werkt dit boek?" Nadien volgen een reeks bouwprojecten met heerlijke namen zoals  'de dodelijke dart,' of 'Starlite met enkele propeller.' Bouwprojecten in papier en met meegeleverd materiaal waarbij kennis daadwerkelijk kan uitgetets worden én genoeterd worden in een echt logboek. Onderaan het boek staat een mooie tijdsbalk waarin de vlieggeschiedenis doorheen de tijd wordt afgebeeld. En mocht het dan nog niet genoeg zijn er zitten ook nog prachtige gekleurde pagina's in om zelf je modellen te vouwen.
Leraren derde graad dit is puur techologische opvoeding!
Ouders dit is een prachtige 'doe-doos!'
Jongens en meisjes hier kan je echte vliegtuigen bouwen en begrijpen waarom en hoe ze vliegen!

[Jan Stevens]

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789082224610 Vliegmachines 17.95

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden