Informatief Lezen

Ons aanbod: Techniek

Big Business (Apple, Facebook, Google, Nintendo)

Big Business (Apple, Facebook, Google, Nintendo)
Informatie Leeftijd: van 10 tot 14
  • In kleur
  • Aansprekende onderwerpen
  • Handzaam formaat met harde kaft
  • Eigentijds beeldmateriaal
  • Incl. woordenlijst, register en internettips
Big Business (Apple, Facebook, Google, Nintendo)
Big Business (Apple, Facebook, Google, Nintendo)
Big Business (Apple, Facebook, Google, Nintendo)

Big Business

In de leesserie Big Business ontdekken leerlingen de interessante en opmerkelijke succesverhalen achter Apple, Facebook, Google en Nintendo. Elk boek beschrijft hoe het merk groot is geworden. In de boeken ligt de nadruk op het bedrijf: de medewerkers, zakelijke concepten, bedrijfsstrategie- en -cultuur en niet zozeer op de diensten en/ of producten.

Big Business leesserie:

  • Aansprekende onderwerpen
  • Handzaam formaat met harde kaft
  • Eigentijds beeldmateriaal
  • Incl. woordenlijst, register en internettips

 

Big Business: Apple

Apple heeft meer dan 350 miljoen iPods verkocht. Meer dan 240 miljoen mensen hebben een iPhone en inmiddels na de lancering zijn er al bijna 100 miljoen iPads verkocht.

Kom meer te weten over Apple en zijn opmerkelijke succesverhaal. Lees alles over de vele breinen achter het populaire merk, van de uitvinders en de marketingmensen tot de directeur. 

Big Business: Facebook

Kom meer te weten over Facebook en zijn opmerkelijke succesverhaal. Leer alles over de vele breinen achter het merk, van de bedenker en directeur tot de marketing- en onderzoeksteams.

Facebook heeft meer dan 900 miljoen actieve gebruikers, die meer dan 700 miljard minuten per maand op de site doorbrengen. De bedenker van Facebook is de jongste selfmade miljardair ooit. 

Big Business: Google

Kom meer te weten over Google en zijn opmerkelijke succesverhaal. Lees alles over de vele breinen achter dit populaire merk, van de makers van de zoekmachine tot de productontwikkelaars en de directeuren.

Google is 's werelds snelste en populairste zoekmachine. Wereldwijd verwerkt Google ongeveer 70% van alle zoekvragen en stelt het zijn gebruikers in staat om meer dan een miljard websites te doorzoeken. 

Big Business: Nintendo

Lees alles over de vele breinen achter het populaire merk, van de software-ontwikkelaars tot de directeur van het bedrijf.

Nintendo heeft meer dan 152 miljoen DS-consoles verkocht en meer dan 97 miljoen mensen bezitten een Nintendo Wii. Daarnaast heeft het bedrijf meer dan 4 miljard games verkocht.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055668816 Apple 12.00
9789055668823 Facebook 12.00
9789055668830 Google 12.00
9789055668847 Nintendo 12.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden