Informatief Lezen

Ons aanbod: Natuur en Milieu

Alles over

Alles over
Informatie Leeftijd: van 12 tot 16
Alles over
Alles over

In deze serie komen verschillende wetenschapsgebieden en disciplines aan bod. De auteurs van de boeken in deze serie werden bijgestaan door deskundigen op het betreffende wetenschapsgebied. De zorgvuldige tekst wordt ondersteund door schitterende fotos en vele verduidelijkende fotos en dwarsdoorsneden

Lichaam & Geest
In deze interessante inleiding in de moderne wetenschap van lichaam en geest komen vele onderwerpen aan bod, van de geschiedenis van de mens tot klonen, en van de werking van lichaam en geest tot de behandeling van allerlei ziekten. Elk hoofdstuk begint met een korte inleiding, waarna verschillende aspecten van het wetenschapsgebied nader worden belicht. De tekst wordt ondersteund door prachtige foto's en duidelijke illustraties.

Planten & Dieren
In deze interessante inleiding in de moderne wetenschap van planten en dieren komen vele onderwerpen aan bod, van de evolutie tot de erfelijkheidsleer en DNA, en van het gedrag van dieren tot ecosystemen en het behoud van de natuur. Elk hoofdstuk begint met een korte inleiding, waarna verschillende aspecten van het wetenschapsgebied nader worden belicht. De tekst wordt ondersteund door prachtige foto's en duidelijke illustraties.
 

Wetenschap in beweging
In deze interessante inleiding in de moderne wetenschap komen vele onderwerpen aan bod, van de eerste door mensen gemaakte werktuigen tot de ruimtevaart. Elk hoofdstuk begint met een korte inleiding, waarna verschillende aspecten van het wetenschapsgebied nader worden belicht. De tekst wordt ondersteund door prachtige foto's en duidelijke illustraties.

 

ISBN Code Omschrijving Prijs
9789055661374 AO602 Wetenschap in beweging 14.00
9789055661398 AO603 Planten & Dieren 14.00
9789055661381 AO604 Lichaam & Geest 14.00

Zoeken op leeftijd

Leeftijd

en/of zoekterm

Winkelmandje

Geen producten

Verzending
€0.00
Totaal
€0.00

Op de hoogte blijven?

Nieuwjaarsbrieven Ontdek onze voorleesboekjes! De oorsprong koop AVI-leesboeken op niveau

Informatief lezen is leuk. Je wordt er slimmer door! - Alle rechten voorbehouden